Ons kantoor

Ons kantoor is opgericht in 2013. In de jaren daarna zijn we erin geslaagd om ervaring aan een frisse kijk op dingen te koppelen. Onze medewerkers zijn door de wol geverfd en kennen onze klanten door en door. Dat past bij onze filosofie om mensen aan ons te binden, kennis in huis te houden en uit te bouwen én klanten te bedienen via vertrouwde gezichten en stemmen. Met deze ingrediënten proberen we een langdurige relatie op te bouwen. Met succes, want klanten uit de beginperiode maken nog geregeld gebruik van onze diensten.

Sommige van onze klanten noemt ons een ‘prettig makelaarskantoor waar de persoonlijke benadering voorop staat’. De ander zegt dat we ‘doortastend en kordaat makelaarsadvies van financiën tot en met koopbegeleiding’ bieden. Wij zijn daar reuze trots op, want dat is precies waarvoor we iedere dag weer net dat stapje extra zetten: onze klanten naar volle tevredenheid verder helpen. 

Of het gaat om de aan- of verkoop of verhuur van woonhuizen of appartementen, om hypotheken of taxaties: uw belang staat bij ons altijd voorop! We denken graag met u mee en verdiepen ons in uw specifieke situatie. Op basis daarvan geven we gedegen en eerlijk advies. Uiteraard voeren we dat dan ook graag tot in de puntjes voor u uit; tot het door u gewenste resultaat volledig gerealiseerd is.

Als klant sta jij centraal bij Kera Makelaars. Wij willen jou een uitstekende dienstverlening bieden met optimaal gemak en tegen concurrerende prijzen. Ons streven is 100% klanttevredenheid. Wij beseffen ons dat we een grote verantwoordelijkheid hebben om uw woonwensen te helpen realiseren.

Het verkopen en kopen van een huis moet op een manier gebeuren zoals u dat wilt. U mag van ons verwachten dat wij ons 100% actief voor u inzetten! Zowel aan het begin als aan het einde van onze dienstverlening zullen we u vragen wat u van ons vindt zodat u er ook echt op kunt vertrouwen dat dit geen loze belofte is.

Kera Makelaars is een echt stads makelaarskantoor. Dat wil zeggen dat wij elke dag weer onze mouwen opstropen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoe? Door veel tijd te investeren in het écht leren kennen van onze kopers en verkopers en het onderhouden van contacten met onze collega-makelaars. Zo zijn wij altijd op de hoogte van het reilen en zeilen in de stad. Een schat aan kennis en ervaring is dus binnen handbereik.