Verhuur

Heeft u tijdelijk of langdurig woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Kera Makelaars is al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige dan wel onzelfstandige woonruimte in iedere prijsklasse. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken.

Verhuuradvies op maat!

Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij foto’s van uw woning of schakelen een fotograaf in en gebruiken deze voor diverse internetpresentaties. Juist gezien het specifieke karakter van de websites, kunt u er vanuit gaan dat reacties vrijwel alleen van potentiële huurders komen.

Dienstenpakket

Ons dienstenpakket bestaat uit een aantal verschillende activiteiten gericht op uw specifieke wensen als verhuurder.
Advies op korte en lange termijn;
informeren over juridische en financiële mogelijkheden;
adverteren (internet, mailings, samenwerkingsverbanden);
inspecteren van de woning (inspectierapport met foto’s tijdens oplevering woonruimte);
inventariseert voor u (selecteren, screenen en matchen van huurders);
incasseert de eerste betaling voor u (waarborg + 1e maand huur);
assisteert u in onderhandeling en vastleggen afspraken;
biedt tevens de mogelijkheid tot beheer (tegen nader overeen te komen vergoeding) en mogelijk met of zonder huurgarantie.

Staat uw woning in de verkoop

Ook als uw vastgoed ter verkoop aangeboden wordt, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning “tijdelijk” verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt. Verhuur op basis van de “Leegstandswet”.

Voorafgaand aan het tekenen van de huurovereenkomst vraagt Kera Makelaars de verhuurder een kopie paspoort of eigendomspapieren te overhandigen. Deze maatregelen neemt Kera Makelaars zodat u als eigenaar niet door derden gedupeerd kunt worden.
 

Ik wil meer weten