Aankopen

Graag helpen wij u bij het traject om een huis aan te kopen. Aangezien het kopen en verkopen van huizen voor ons dagelijkse kost is, weten wij waarop we moeten letten en welke valkuilen er voor kopers zijn. Door het inschakelen van een aankopend makelaar kunt u veel problemen voorkomen.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over de te bieden prijs. Wij kunnen de onderhandelingen voor u voeren. We begeleiden u bij de bezichtigingen, plegen kadastrale recherche. Ook weten wij precies welke persoon bij de gemeente gaat over het aan- of verbouwen van de woning en bij wie we de bestemming moeten checken. Tevens hebben wij de connecties voor een gedegen bouwkundig advies over bouwtechnische zaken. Natuurlijk helpen wij u ook met de juridische kant van het verhaal. Het koopcontract wordt zorgvuldig door ons bestudeerd op eventuele addertjes onder het gras.

Dus ook voor aankopen bent u bij Kera Makelaars aan het juiste adres! Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 0570-711344 of Klik hier voor het invullen van de contactformulier.
 

Ik wil meer weten