Over ons

Zoek je een woning of wil je deze juist verkopen? Kera Makelaars biedt de allerbeste begeleiding bij aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur in Deventer. Niet alleen kennis van zaken, maar ook persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Ook voor echt onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Kera Makelaars hanteert transparante en eerlijke tarieven en we bieden ons klanten volledige service van begin tot aan de Notaris.

Als je op zoekt bent naar een traditionele makelaar is Kera Makelaars misschien niets voor jou. Wij vragen geen torenhoge courtage, rijden niet in hele dure auto’s en doen al het werk voor onze cliënten gewoon zelf. Zonder al die franje kunnen we gewoon heel dicht blijven bij waar het ons om gaat: de klant. We volgen altijd de laatste trends, zijn vooruitstrevend en flexibel.

Als makelaar in Deventer willen we ons onderscheiden van de kantoren die voor zichzelf werken en niet voor jou als klant. Eerst gaan we, uiteraard vrijblijvend, met je in gesprek over wat we precies voor je kunnen betekenen. Heb je bijvoorbeeld al een huis gevonden en moet er alleen onderhandeld worden? Geen probleem: Wij bieden onze diensten op maat aan zodat we er ook niet teveel voor rekenen.