Beschrijving

In een gezellige en recent ingerichte woonomgeving bevindt zich deze goed onderhouden maisonnette. De berging van dit appartement bevindt zich in de onderbouw. Het complex ligt zeer aangenaam ten opzichte van scholen, openbaar vervoer, winkelcentrum Keizerslanden en uitvalswegen.

Indeling

Als u het appartement binnentreedt bevindt rechts het toilet en als u doorloopt komt u in de woonkamer. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Deze ligt aan de voorzijde van het complex en heeft een schitterend vrij uitzicht over de wijk. De openslaande deur geeft toegang tot het balkon op het zuid oosten. De woonkamer, hal, slaapkamers en keuken zijn voorzien van een laminaten vloer, het toilet is voorzien van een betegelde vloer.

Eerste verdieping

De drie slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de 2e woonlaag van de maisonnette en zijn bereikbaar via de trap in de hal. De recent vernieuwde badkamer is geheel betegeld en heeft een douche en wastafel.

Balkon

De openslaande deur in de woonkamer geeft toegang tot het balkon op het zuid oosten.

Bijzonderheden

De woning valt onder een vereniging van eigenaren. Deze zorgt ervoor dat het exterieur van de woning onderhouden wordt en dat het exterieur is verzekerd. Over een opstalverzekering hoeft u zich dus geen zorgen te maken. De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt voor 2019  €139,13 per maand.

Bijzonderheden:

- het complex is voorzien van een afgesloten entree en een intercominstallatie 

- inpandige berging in de onderbouw 

- verwarming door middel van blokverwarming 

- het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing

Kenmerken