Beschrijving

Op een rustige kindvriendelijke locatie in de Rivierenwijk ligt deze leuke eengezinswoning met gedeeltelijk betegelde voor en achtertuin.
De woning is voorzien van 3 slaapkamers, een ruime bergzolder met voor en achtertuin. Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
De woning is gelegen aan de rand van de bebouwde kom. Openbaar vervoer, scholen, sportvoorzieningen en het vernieuwde centrum van de Rivierenwijk liggen op loopafstand. Op dit moment wordt er veel gebouwd in de wijk, zo worden er nieuwbouwwoningen gebouwd, straten zijn vernieuwd en veel van de appartementencomplexen is of worden gerenoveerd.

Netto hypotheeklasten voor deze woning is ongeveer 617,- per maand, berekening Kera Hypotheken.

Aanvaarding in overleg, kan op korte termijn.

Indeling

Entree, hal met toegang tot het toilet. Toegang tot de gesloten keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, 4- pits kookplaat en afzuigkap en plek voor de was/droog machine. De begane grond is aan de achterzijde over de volledige breedte met 2 meter overkapping geplaatst. Zowel via de keuken als de doorzon woonkamer, kom je in de fraai aangelegde tuin met achterom. In de tuin bevindt zich nog een vrijstaande, stenen schuur/berging welke is voorzien van elektra.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Waarvan 2 slaapkamers aan de achterzijde en 1 slaapkamer aan de voorzijde en badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping

Met vlizo trap te bereiken bergzolder. Hier is voldoende ruimte voor het bergen van spullen. De CV ketel en de warm water voorziening zijn hier ook geplaatst.

Bijzonderheden

- Cv-ketel Atag-HR 2009 in eigendom.
- Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Ruime zonnige voor en achtertuin.
- perceel oppervlakte van 162 M2

De woning is op diverse punten keurig onderhouden maar behoeft nog wel de nodige aandacht om het naar eigen smaak te moderniseren.

Kenmerken