Beschrijving

Per 1 april beschikbaar!!

Omschrijving:
Op Loopafstand van het winkelcentrum “Deltaplein” en in de nabijheid van het NS station en de Hogeschool, op de bovenste woonlaag van keurig nette appartementencomplex ligt dit zeer goed onderhouden en luxe 4-kamerhoekappartement met aparte (fietsen-) berging op de begaande grond.

Indeling:

Hal, Toilet met fortuin. Lichte woonkamer met veel lichtinval door het extra zijraam en met de deur naar het balkon aan de voorzijde van het appartement met uitzicht over de Wetering. Luxe hoogglans witte keuken met 6 inbouwapparatuur van het merk Siemens. Via de keuken heeft u toegang tot het tweede balkon en tot de volledig betegelde moderne badkamer met vaste wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Drie Ruime slaapkamers, waarvan één met toegang tot het balkon aan de voorzijde en één met toegang tot de badkamer.

Algemeen:

De entree van het gebouw is beveiligd middels een afgesloten portaal met intercominstallatie. Dit ruime appartement is volledig kunststof kozijnen met dubbele, isolerende beglazing. De woning is volledig geïsoleerd. 
De verstrekte informatie is met alle zorgvuldigheid samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken